click saja okat =)

Friday, 15 July 2011

air terjun menerjun di kubang gajah

okay, tgk entry lepas mesti nak tahu mana saya telah menjelajahkan diri kan?? (ntah2 korang x nak tahu pon kan?) tak kira nak ckp jugak, saya pergi hiking kat air terjun kubang gajah lar, belakang zoo negara, syok dan mencabar wooo....

mulakan harimu dengan mcd!
lepas subuh terus gerak, sampai awal tunggu haqim din n aizat dulu, dorang lambat betul mcm bagi susu anak dulu before kuar rumah kot.aku ngan akmal nie punyalar semangat.damn korang!
okay daa sampai n sabar nak hiking....

saya di sini ahad lalu....


okeh gambar di atas nie baru sampai air terjun paling bawah, dalam setengah jam hiking mcm tuu, tak salah sini ada 4 lata, dan kitorang daa khatam semua nya.. air terjun fasa pertama, ahhh xleh blah nak berfasa2.... haha,okay2 tgk gambar bawah nie haa, cntek kan??
amek ko gedabak besar, siambil dalam jarak 30 meter kot.... tak sure tapi agak jauh lar....

kat sini kitorang berehat2 lar, lama tak hiking mcm mengah sket, malu kat adek2 kembara cmnie, hehe.... nanti citer pasal perjalanan dan keindahan hutan kat kubang gajah nie. memang lawa tp menakutkan sikit, sebab tak ada trek, kitorang yang jalan ikut kaki, alhamdulillah... sebenarnya nak cerita semua dalam satu post tapi dari semalam upload gambaar asyik fail jew, memang menguji kesabaran lar, dah lar manusia bernama rydaa nie kesabaran dan imannya nipis. so terpaksa lar buat berepisod muahahaha...

k, daa habes episod 1, nantikan cerita pada minggu hadapan pada hari dan waktu yang sama okay,

wakluuu!!!!

1 comment:

  1. wahhh bestnye dear.. lama dni tak p kat air terjun :D

    ReplyDelete

ada orang bagi feedback