click saja okat =)

Saturday, 21 January 2012

Pengantin Budget 2012

salam pagi ahad yang ceria,
(mau tak ceria, esok cuti lagi 2 hari kaan)

minggu lepas banyak betul dugaan,
setiap malam sakit kepala dan tak boleh tido,
macam dah jaga kesihatan, jogging dan minum air putih manyak2
musim sakit agaknyaa

tengok tajuk,
saya cuma nak mengumumkan yang saya
adalah

PENGANTIN BUDGET 2012!!

hahaha, takleh blah kan.
so sekarang asyik sangat dengan blog B2B,
hari2 bukak, sangat kagum dengan mereka yag nak DIY everything,
kenapa la saya tak serajin mereka
(^,^)

semoga saya dapat membina dream wedding saya seperti mereka2
amin


No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback