click saja okat =)

Tuesday, 7 February 2012

8 haribulan = 1st day kerja in Feb

Ya Allah,
seronok nya cuti!!

seminggu di kampung,
betul2 kurangkan sakit yang datang,
walaupun bosan, yelar kampung saya xde wayang, xde benda nak buat actuall, hari2 gaduh ngan mak jemah ( gambar previous entry) , jerit sana sini, nakal betul anak2 saudaraku, entah2 kecik2 dulu aku nakal macam tu tu? mama cakap aku baik, suka duduk umah main conteng2 sambil heret kain lampin sana sini, pastu tertidur bawa meja. camtuu erk??

bosan2 pon bahagia jangan cakap r, makanan tersedia 24 jam, hahaha, lapa makan, xde g beli, beli pun boleh suruh mama lagi, hik3. gila malas rydaa nie.

8hb sudah, sekejap jew bulan dua dah. masa nie bukan berlari, daa upgrade naik roket agaknya. tapi 1st day kerja, aahh tolong jangan lemau, petang ada meeting, semoga rabu berjalan baik2 saja, sebab aku suka rabu. =)

meh sama2 kita kerja, semoga rezeki yang datang berkat seberkatnya, jangan malas, diakui dalam kerja ada keterpaksaan, sebab kerja kan salah satu ibadah (kerja yang halal lar, jgn pergi mencurik plak), bila ibadah syaitooon tu suka lar mengacau kan.

agak2 sempat tak masuk contest by urban vibe??
esok due date, eehehe
(mcm tak lar kan)


No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback