click saja okat =)

Thursday, 6 January 2011

1st interview

salam,

hmm ahad lepas aku pg interview,
nie first time pg interview..
x ketar, tp bdebar sket lorh
muka happy nak g interview
oleh sebab sabtu aku daa survey tmpat so mcm xde lar kelam kabut sgt kan,
smpai2 jer kan, aku jumpa cda!!!
omg
x sangka weh!
waa ad geng,best2!!
muka nerveous kna tunggu kena paggil
cda yang mental
pasal interview tu pulak,
ok2 jew, 30 org dtg kot
memang harapan palsu lar kan kalau nak dapat
so dengan ini, saya rasa saya x dapat...
muahahaha
interviewer tu sgt baik dan cantik sgt ok,
aku ingat nama dier miss atiqah,lawa woo
happy pas interview pastu g cri rotiboy
 lepas interview g mkn rotiboy,
then balek sebab cda amek half day,aku memang amek cuti full day

apapun, ini adalah pengalaman pertama yang berharga
(feeling jap)
thank you Public Bank

1 comment:

ada orang bagi feedback