click saja okat =)

Wednesday, 5 January 2011

strawberry leisure farm genting =)

assalamualaikum !!

hehe,
ni nak citer, kalau xnak tahu xpew

ahad lepas pergi jalan tar sopink2 dengan iqa, memang best tapi limit seratus sahaja okay, alaa shawl kan murah so boleh beli manyak2, ekekeke...

balek singgah klcc sebab nak survey tempat interview
(later i citer yee kawan2)

pergi naik train,balek akmal jemput kat terminal pastu tiba2 bawak aku ngan iqa pergi genting,
damn, surprise again!
akmal saya x romantik
xtahu amek hati
juga x caring bagai

tp surprise beliau selalu menjadi n buat hati ini berbunga2,
sshhhh, daa geli geleman ehh??
eh biar lar, dengki cakap rr,
hahaha

best taw, kalau korang mmg xde tmpat pg lar sini
jimat duit, boleh petik strawberry tp tempat nie kecik jelar
klo nak spend 1-2 jam tu ok lar, klo nk spend sepanjang hari jgn pg
pg genting theme park hokeyh!
(sjak bila aku jd duta genting neh)

jom2 tgk gambar,
muka excited

jom petik strawberry

with iqa

strawberry yang kami petik
RM6 100 gram


kami enjoy!!
=)
thanks luv <3

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback