click saja okat =)

Monday, 17 January 2011

sate samuri

hai tawan-tawan!!!
tadi saya makan sate samuri,
sedap!!!
saya mcm nk mkn lagi, can?
haih,mkn banyak
perut besar,
tapi berat turun, mcmana tuuu???

sate yang sgt sedap!

ni bukan gmbar tadi, ni gmbar waktu mlm ms saya
mkan sate dgn akmal masham syayam
kalau kat shah alam nie, sate nie ada kat pkns,tadi pergi pkns sebab nak bind report and post terus, sebab report yang aku buat that day ada salah sikit. pastu x tahu nak makan apa, sate pon sodap buat lunch kan... yeay, kenyang, walaupun mood kurang colourfull today, mcm colour dull grey jew, tapi buat2 happy jalan and makan sedap2, padahal duit daa nak kering, no sedey2 haa... kalau dapat shopping rasanya mood jadi warna pelangi nie! =)

p/s:saya selalu pujuk diri sendiri, sebab tu saya x ada masa nak sedey
walaupun sebenarnya saya sedey
=)

2 comments:

  1. tak penah merasa lagi satey tu. teringin juga :D

    ReplyDelete
  2. best sgt,
    tp x tahu lar area klntan ad ke tak,
    akak meh sini ryda bawak g kn...hehehe

    ReplyDelete

ada orang bagi feedback