click saja okat =)

Monday, 10 January 2011

saya suka jalan-jalan di shah alam (tipu jew)

salam,
helloooo
hari nie puas merayau2 di sekitar shah alam,
sebenarnya bosan kat sini,
oleh sebab petang tadi ada teman mahu merayau,
jadi saya dengan bangganya merayau2 tanpa segan silu ke:
Plaza Alam Sentral
SACC Mall
PKNS
Plaza masalam

see!! i told uu, saya memang merayau tanpa segan silu kan??hehe
kat PKNS makan sate samuri tuuu, best wooo, kenyang, tapi oleh sebab saya suka merayau say tetap heret perut busar saya ke masalam juga tanpa segan silu... (sebenarnya saya pemalu cuma kurang silu, ntah paper)

penat sudah, tapi saya nak on9 lagi

hari nie saya tension kat opis keje banyak n saya xleh on9 sesuka hati
so skrg saya on9 manyak2, sampai muntah darah (choi!,xnk aku muntah darah)
tiba2 saya rasa mengantut, so saya macam nk say budbye
tapi jap!!!
tadi nak citer,
say jumpa kawan sekolah saya kat PKNS,
its like omg!!
giler lama x jumpa, jumpa2 kat shah alam nie,
padahal sekampung,kat kemaman tu xde plak nk bertembung ke apa,
dier sudah anak satu wooo,saya?? tunang pon belum
saper lar nak kat saya nie,kan3??gilo ke apo

ok sudah boleh say gudbye,bye2
(sila gantikan semua perkataan saya di atas kepada aku)
tba2 nak sopan lak hai

2 comments:

  1. haha..baik ko g jalan2 kat muadzam..hehe..macam2 mnda baru ade..nnt aku update dgn gmbr2 :))

    ReplyDelete

ada orang bagi feedback