click saja okat =)

Wednesday, 19 January 2011

selamat berumur 23tahun

salam semua!!
saya dah 23 tahun 1 hari taw kawan2
ngeeee~~
macam tua lar, tapi xper lar,redha jelar...
takkan nak lawan takdir kan, kena panah petir baru tahu
alhamdulillah ramai wish!
terima kasih sesangatm even kat fbook jew pon,, saya terasa dihargai....
kalau bagi hadiah lagi terharu i taw...

ramai call, and soalan yang ditanya,
akmal bagi apa?
dia bagi kasih sayang sajork,muahahaha
dan surprise yang tak pernah dijangkakan,
thanks dak kering,
tapayah citer lar, kang ada muntah pink sebab sweet sgt....
=)

 hari nie thaipusam, 
 happy thaipusam pada yang menyambut,yang tak menyambut xyah buat2 sibuk

nak pergi blogwalking jauh2, byeeeeeeeeee~



No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback