click saja okat =)

Sunday, 23 January 2011

bahagia....

salam,
weekend lepas pulang ke rumah,
ohh heaven...
walaupun sekejap tapi memang berbaloi2...
=)
tapi rindu mama papa lagi,
nak gado ngan rafiq bucuk lagi,
owh budak nakal tapi comel..
kadang2 macam nak cubit jew, tapi kadang2 kelakar...

kalau boleh nak ajew aku balek everyweek
(ingat kat muadzam ke rydaa oooiii)
dri sini nak drive macam penat and x berbaloi,
minyak daa brapa cmpur tol lagi
nnti kalau daa ada private jet aku mesti balek hari2
(berangan~~~)

superb weekend!
terima kasih tuhan~

1 comment:

  1. hehe.jgn ingat macam muadzam ye cik kak ryder..hehe..takpe2..ko dah besar..dah boleh berdikari..dah boleh kawen pun :D

    ReplyDelete

ada orang bagi feedback