click saja okat =)

Sunday, 6 February 2011

Selepas Cuti yg panjang =)

hai semua!!
lama x mengupdate kan, sebab cuti sangat lar panjang dan seronok, tak ada masa nak on9, on9 pon sekejap jew dalam kereta ms on da way ke melaka, terlalu banyak yang nak diceritakan di sini, tapi tu lar, gambar blom transfer and badan nie tiba2 tak sihat bila hari isnin menjelang, tapi sekarang sungguh gigih dan gagah mengetuk papan kekunci. sebanarnya petang semalam dah rasa macam nak demam, tapi muka tak sakit memang mcm nie, orang pon xnak layan kan. so buat2 lar sihat walafiat.

pagi nie gagahkan diri bangun awl sebab kena drive jauh, rumah di setapak, tapi office dah kat shah alam, so 6 lebih daa kena bertolak, kang jam pulak kan, alhamdulillah sampai awl, 7 suku macam tu dah sampai, aku org 1st masuk opis hari nie, bangga lar konon....

sepanjang cuti CNY nie, memang semua nya terisi dengan agenda yang sangat manis, i likeeee... oleh itu aku menerima sakit hari ini dengan redha, takmau merungut, nnti tuhan bagi teruk baru tahu, kerja masih boleh disempurnakan dengan hidung tersumbat dan badan yang sedikit lemah. yeah, saya gagah perkasa! (semangat tiba2)

okeh, hari cuti yang terisi:
rabu : dapat cuti sehari, pindahkan semua barang dari rumah lama dan melepak dengan akmal masham
khamis&jumaat : owh melaka yang seronok
sabtu: menghabiskan masa dengan my adek kat jalan tar dan tgk midnite movie
ahad :pagi hantar adek balik matriks, petang pg Bagan Lalang Beach.

isnin, tak pasal2 tak sihat. adoyai, badan terkezut kot. yelar, mau tak terkejut, hari2 jumpa tempat yang berbeza, hoho sian nyeee.... daa sakit, cane tuh? tpksalar buat muka baik dan duduk diam, huhu

p/s:later me hupdate with gambar hokeh
=)

muka sakit aku lebih kurang camnie lar,
nampak sehat jer kan,
hehehe

selamat hari isnin dan bekerja ye semua!!!

setiap masalah yang tuhan bagi mesti ada sebab,
keep smiling
=)       

1 comment:

ada orang bagi feedback