click saja okat =)

Friday, 18 March 2011

aku tertipu lagi, aku memang mudah ditipu!!

okeh fine, aku kena tipu, semalam aku balik kerja sangat penat, pastu aku tido banyak2, dalam pukul 10 camtu aku aku tgk hp langsung xde miscall or msg dari akmal, menyirap jugak r, mana pergi entah, aku dah r lapar... pastu aku hangin dengan aan (my sista), kejap ckp jadi turun KL, kejap cakap tak... aku call taknak angkat2, akmal pon sama. tiba2 akmal call suruh siap2 pakai cantek2.. dia kata dier daa tunggu kat bawah, umah aku tinggi woo,,, hahhaahaa

aku cepat2 siap, yelar x suka buat org tunggu kan, terkecoh2, aku turun jew tgk akmal tunggu kat luar kereta, pelik tapi aku bt dunno jew...aku terus masuk kereta, tapi akmal x masuk, dier dok lagi kat luar kereta..

aku : cepat lar masuk, tadi cakap suruh cepat sgt!
akmal:(Sengih macam kerang busuk)
aku:cepat lar!
akmal: (masuk kereta pastu tanya) kita nak gi mana??
aku: ntah paper, td suh cepat siap sgt (aku hempuk hugak karang)

tiba2 hp aku bunyik, aan call, aku trus jerit, hallo!, sekali dier cakap hello, suara dia macam dekat ajeee... sekali aan daa ada kat blakang, aku tak perasan langsung, menonong masuk kereta. rupa2 nya mereka berdua telah melakukan komplot penipuan untuk buat aku hangen satu badan. akmal daa siap2 jemput aan kat terminal bas tanpa ajak aku, inform pon tak, si adek aku nie pulak, boleh cakap nak dtg esok lar, baru dapat permission lar, bla bla blaaaa.......

fine, ditipu lagi
tapi penipuan itu sangat manis
=)

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback