click saja okat =)

Thursday, 17 March 2011

noh hujan masuk hospital.........

haaa nak citer, haritue lepas majlis bday elyas... after mgrib camtuu pergi hospital assunta sebab nak melawat noh, bukan noh hujan, noh anak buah akmal, hehe... kesian kecik lagi budak nya, tapi ada masalah nak buang air kecil, memang tak keluar, so doctor masuk kan air dalam badan si noh nie bg dier buang air.

tapi masa melawat tu xde lar syahdu sangat sebab noh nie nampak okay jew, nampak sihat walaupun sebenarnya sakit, kita pening sikit pon tak tahan, budak2 lagi lar kan, semoga cepat sembuh yee noh sayang...

ni noh nyee, blakang tu model ubat gigi darling

apa pandang2, hulur2 sket taknak!

merayau di hospital, mcm hantu nurse.. choi!!
tp hantu nie muslimah lar, ad handbag lagi

budak nie pulak, semua tempat dier nak merangkap
owh lupa, semua tempat nie daddy dier punya
jakun woo, dalam hospital ada 7 eleven,haha

okeh nak blek sila bayar tket parking,
kitorg baru kuar dr tgk wayang kat mall
=)
itu lar cerita nya, semoga noh hujan cepat sembuh dan boleh sambung bercinta cintun dgn mizz nina, mudah mudahan kita dijauhkan dari segala malapetaka, amiinnn

eh, mcm nak mkn meatball r,
tetibee

1 comment:

ada orang bagi feedback