click saja okat =)

Monday, 25 April 2011

kepulangan............

hai semua!!!

aku sangap!

seminguu tanpa internet, ada course dekat bangi line broadband plak xde kat sana, hidupku terasa kosong, (lebih2 plak).. memang sangat busy, x sempat nak update apa2, kalau ada masa pun line tenet plak xde, terasa kehilangan jugak lar. sekarang daa dapat on9, happy2!

nak taw tak?? xnak taw pun nak cakap jugak, aku ter miss bayar bill broadband, tak pasal2 kena potong, celah mana ntah ter miss, biasa papa aku bayarkan, pastu bila kena bayar sendirik aku tak taw mana nak bayar, kuang3.....

mood hujung minggu lepas sangat tunggang terbalik bersimpang siur, terlalu banyak yang difikir dan direnungkan, hidup sangat indah sampai tak tahu cara nak menghargai, mungkin harus belajar lagi.

yeah, im back!!!
terima kasih yang follow yee, kunjungan dr referral abg ben, later i check u up okeh =)

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback