click saja okat =)

Sunday, 10 April 2011

monthly meeting, macam jumpa hakim ooooo. nebes2

hai semua!!

last week seperti digembar gembur, ada meeting kan, yang seronok sangat nak jmp shigim and fajar, nasib baik meeting kali nie tak lewat, sampai dalam 3 minit lewat,ok lar tuu, hehehe, aku jenis xleh lewat lar, gigil habis.

masa meeting tu memang nerveous gila lar, mana tak takut sorang kena soal dengan bos, nasib selamat tapi bulan depan belum tentu ooooo, gaji tinggi hati tak tenang, apa mau buat, tahi kambing bulat... banyak pulak membebel, tuhan daa bagi rezeki bukan reti nak tadah tangan bersyukur....

tak ada apa yang menarik, biasa2 sajaaaa......... kalau luar biasa daa masuk metro daah
happy lepas kna bambu, giloo

tba2 ada suprise bday party yoyo


the crowd......
  sonok2 jew makan cake chocolate, kang best every meeting cmnie, tp time bersoal jawab yang tak best tuuuu.... makan nak kerja malas, dasar kolam betul!

papai!
okeh daa start gigil untuk next meeting

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback