click saja okat =)

Tuesday, 28 June 2011

weekend branch roadshow

selamat pagi, alamak rabu sudah seatutnya start with wordless wednesday, tapi dah terpost cerita branc roadshow weekend lepas, hehe, layan jelarr kan.....

okeh mengenai roadshow nie,my branch nie buat roadshow every quarter, so kira 3-4 bulan sekali lar, best jugak n ramai yang datang support, ingat senang bank nk bukak hari sabtu then jamu org makan sambil ada activity lagi, biasa mana dapat nak hu haa dalam bank kan, tapi masa roadshow lantak ko lar nak menari ke nak menjerit ke sebab lagu yang berkumandang dar speaker lagi kuat koot, melalak pon xde saper perasan, kesian kan... 

welcome, lai lai lai


sumpah comel!

buat2 sebok, konon paling banyak keje laar
okeh daa habes jew roadshow terus lepak dengan emy kat umah, sampai lupa ada bf, owh itu perkara biasa... =)

selamat hari rabu ye tawan-tawan

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback