click saja okat =)

Thursday, 30 June 2011

TGIF

as salam,
jumaat sudah, yeee happy
tapi bagi salespeople macam aku nie, nak masa lambat berjalan, kang x achieve target menjawab lar yeee... tapiiiii, yee diakui seronok jugak lar bila tibanya hari jumaat.

lately badan sangat malas, semua malas, nak bangun pun malas, tapi kerja okay jew, cuma bila dah sampai umah serius mmg melepet kat katil lar jawab nya, kat mall mmg all out, xde malas nyer, sebesar mana pun mall tu memang semua aku tawaf dengan gagahnya. bak kata akmal, ntah dari mana datangnya energy tu,selalu buat dia pelik.

maybe sekarang ada sedikit masalah mental nie, alaaa daa kena betulkan mind set saya balik, okeh 1st July, maybe its a good start, better late than never kan?
termenung tepi lampu
sengaja letak gambar besar gedabak untuk naikkan semangat balek

gogo ryda!!
(kena order coconut oil dengan kak dini neh!hehe)

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback