click saja okat =)

Friday, 9 September 2011

feel at home at satay station

okeh nak tanya sikit, pernah dengar satay station tak? tak salah satay nie ada 2-3 cawangan, tapi yang selalu aku pergi yang dekat ampang tu, satay dier besar2, gemuk2, best woo tapi mahal sket, hehehe

 tempat nie cuma provide 2 benda jew kat cstomer satay n mee rebus kalau tak silap, mee dier pon sodap..actually ada amek gambar mee tu tapi carik2 x jumpa plak, korang tgk satay gemuk dier jelar eh..

 satay station nie lokasinya kat kawasan perumahan, tak salah actually tmpat nie pon asalnya rumah, tmpat makan pulak, boleh makan kat luar n kat dalam, kalau kat dalam kena mkn bersila bukak kasut lar... canteek taw dalam dier, tapi kang masuk semata2 nak amek gambar, karang mengganggu org lain mkn plak. ada kena pelangkung dengan satay dan bara2nya skali. hiasan dier pon cantek, nnti update lar, gambar ada dalam camera lain. ni gambar camera hp saja.

satay RM 1 sebatang yang gemuk



budak gumuk makan satay gumuk....

mcm mengidam lar plak
best wooo, suasana pon tenang
=)

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback