click saja okat =)

Thursday, 8 September 2011

nikmat dan jumaat

tup tap tup tap dah 9 haribulan, 1/3 bulan dah berlalu, cepat kan, dan untuk minggu ini,jumaat sudey, yeay! tp bagi aku yang kerja kena kejar target nie, memang gusar, pening woo, semakin taknak masa berlari, kalau boleh biar dier jalan slow2 macam kura2....

semalam, sakit kepala yang amat, pagi nie pon sama
gagahkan diri sebab saya tahu yang pagi nie punya sakit hanyalar perasaan malas semata2, semalam betol2 sakit
(boleh cmtu?) come on, u truly know urself kan?
hmmm, terbukti pon, nie seronok jew menaip entri ni haa..

nikmat sihat, lapang selalu diambil tuhan, mungkin nak sampaikan msg yang kita semakin lalai, tak ingat kat Dia, tapi ada sesetengah orang bila sakit makin menyumpah2 lak dia.. haih, lain pulak msg dier dapat.

jumaat memang seronok,
esok lusa boleh baring atas katil lebih masa.
bukan lar heaven sangat (heaven jugak la) tapi at least bertukar lar pandangan tu sikit
x payah ngadap komputer, ngadap customer,
kena buat itu ini....
 penghargaan pada diri mungkin,
 boleh buat apa yang kita suka.. =)

tgk muka budak tak bsyukur, depan rezeki pon bt muka
hallo!! bkan buat mka, ngantok lar!
apa pun,
apabila datang nikmat
bersyukur lar
(peringatan untuk penulis)

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback