click saja okat =)

Wednesday, 7 September 2011

selamat syawal...

salam semua,
selamat pagi

hurm betapa lama tak update blog kesayangan ini,
bukan sibuk cuma ad perkara yang menghalang
contohnya tertinggal adapter laptop, dah tu camaner nak on kan?
terpaksa suruh papa pos..

ramadan lalu terasa sangat sekejap,
sumpah !
macam tak sempat nak buat apa2,
api mungkin sebenarnya aku yang suka buang masa
'Sesungguhnya manusia dalam kerugian'

raya kali ini mencetuskan sejarah,
hmmm, hati bergolak
namun gembira jugak
biar tuhan menentukan
belajar menerima sajalar saya ini

bulan lepas juga mama sakit,
disc tulang belakang beliau terkeluar,
(tak tau nak explain mcmana,saya bukan fatin liana)
kita belajar marketing jew

hidup kadang2 di luar kawalan,
nak tertekan macam tak patut
sebab ramai lagi manusia yg lagi susah dari saya
mungkin patut menjadi lebih bersyukur....

syawal yang nyaman
dan pagi khamis yang tenang

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback