click saja okat =)

Sunday, 29 January 2012

Hantaran Oh Hantaran..

salam isnin semua yeee,
mesti semua lemau kan?
dont be lar, isnin pembuka rezeki
kita, rezeki kawen kita, rezeki anak isteri kita
kan?so jgn selalu marah dengan isnin nie
(pesanan penaja untuk penaja)

okeh sambung cenghita noo,
semalam dalam keadaan pening2 tak sehat tu pergi jalan tar,
misinya nak carik al-quran untuk hantaran,
ada lar lagi misi2 kecik, mcm survey2 barang,
 tapi lelaki susah nak suka bab2 survey neh.
(sian akmal plus dia pon kurang sihat)

alhamdulillah,
banyak jugak grab nya,
okeh, yang berjaya dibawa pulang setelah mghulurkan duit;
-al-quran hantaran
-tasbih (utk doorgift rewang)
-kemeja utk hantaran
-kain papa mama utk majlis resepsi (jakel buat sale CNY till 7th Feb)

itu sahaja lah. memang buat hati sebab dapat harga in budget. tapi ingat nk carik lace utk buat veil nikah, carik2 yang berkenan tak ada pulak. ada pon bukan lar saya punya standard, RM450 semeter, tengok jelar mampu =). veil nie ingat nak tempah dengan seorang blogger jugak, nnti kalau jadi saya review okeng.

alhamdulillah, hantaran macam dah lebih half done, sebab semua beli sikit2, satu bulan, beli satu barang, so tak rasa sangat duit mengalir, dan beli pulak memang kebetulan nk beli barang lain, yelar, kena includekan cost minyak dan parking jugak .
(sebab tu suka jusco sebab tak pyh bayar prking)

nanti nk update satu-satu dengan gambar
=)

bubuiii....
(cerita pagi isnin tanpa gambar,
borriinnng `yawn`)


No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback