click saja okat =)

Friday, 25 February 2011

jom jimat bersama guardian !

hai semua,
bertemu kita di segmen jom jimat!

korang tahu x guardian ada hot deals? memang sgt jimat dan murah okay, 88cent only for 2nd buy,selected item jelar, jom lar rembat ramai2.

aku beli mask, hand sanitizer and wet wipes, kalau bnda mcm nie aku x kisah sangat brand paper pun, mcm tisu lar, lap2 pastu buang jgak kan, tp yang mask tu saje nak try lar. promo nie berakhir 28 feb, lagi 3 hari jew, daa lama nak update pasal nie, asyik lupa kan, hehe (melayu mudah lupa). bagi aku lar, nie salah satu cara berjimat lar, x rugi beli banyak pon sebab memang pakai kan, kalau yang tak pakai jangan gatal g beli k, lain lah kalau anda ada banyak duit nak derma kat tauke kedai tu, tapi lagi baik derma kat masjid koott.. =)

kalau korang msuk guardian n watson, selalu lar amek pamplet dorang letak kat kaunter tu, kadang2 ada item yang murah,  daa jimat kan, one of my friend baru2 nie ada beli scrub kat guardian, oleh sebab dier x tahu scrub tu 88cent for 2nd buy so dia belilah satu jew, padahal tambah lagi singgit daa dpt 2 kan, boleh simpan untuk bulan depan, kan dpt jimat tuu, nak2 benda mcm nie lambat expired,beli banyak pon xper.

kalau yang suka tgk oprah show mesti tahu pasal nie kan, rakyat malaysia slalu ambik mudah pasal coupon or voucher, sbb tu banyak fast food sekarang buat gift voucher, dorang boleh bt profit taw dgn bisness voucher nie sebab dorg tahu yang malaysian people x alert bnda mcm nie,contoh beli RM50 voucher TGI Friday kononnya nak bt voucher gift, then bagi kat kawan, tp last2 si kawan tu tak guna pon voucher tu, conclusion nye TGI Friday senang2 dapat RM50 tanpa susah2 serve dan hidangkan Chicken Fajitas Nachos... dah dapat free, manfaatkan lar,jgn tggu coupon tu expired pulak,rugi okeh, kadang2 ada jew kat paper tuu,potong dan simpan dlm wallet jew ok. kalau american, dorg banyak boleh jimat dgn cara nie, sila alert selalu orait

salam sayang
g gurdian sekarang!
(pantun yang rosak)

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback