click saja okat =)

Thursday, 10 February 2011

owh iklan

as salam,
hai korang! sekarang aku dengan seronoknya di kampung tercinta, seronok nyer balik, bahagia makan msakan mama, best2..

berkenaan tajuk entry tu, aku kurang gemar lar bila bukak blog org pastu kuar iklan kat tengah2 blog tu, yg kalau kita scroll tu iklan tu stay kat situ, kalau macam iklan nuff kecik xper, xde lar mengganggu pembacaan aku nie haa, ini tak, besar cmtu ttup half tulisan, nak baca camaner, dengan tnpa segan silu lar aku tekan tanda pangkah. tapi kadang2 iklan kecik pon mengganggu kalau on9 guna netbook, yelar screen kan kecik kan, memang tak dapat baca lar, ish serabut2, turn off nak blogwalking.

iklan tu biasanya blogger yang letak sendrik kan? ke advertiser pilih? hmm, aku x berapa expert bab iklan2 nie, maybe red mummy boleh menjawab persoalan aku, hehe..

selamat hari khamis malam sabtu
kwn, sila jgn selalu tgk citer hantuu

1 comment:

ada orang bagi feedback