click saja okat =)

Tuesday, 8 February 2011

Syukur......sudah Okay..

salam & morning,


adik sarah daa okay, seperti yang diwar2kan, kepala adik sarah luka dalam, baca dalam entry before nie, kalau malas sgt nak scroll click SINI, pasal kemalangan yg berlaku 2 hari lepas. syukur daa okay, menurut along mula2 doctor nak tampal jew luka tu tapi x jadi sebab sarah sedang membesar, takut efek tampalan tu kew kan, so mmg kena jahit.ni ada gambar baru dapat dari akmal semalam...
tgk tuu, ngeri weh
ini adik sarah, muka sentiasa innocent
tp lasak ya rabbi
adik sarah ni memang lasak sikit, kalau kat rumah suka memanjat, sebab dia kecik, badan pon ringan..dlm adik beradik aku sorg jew yg berjahit2 nie, si acik tuuu aka Mohd Razin.mintak simpang lar, takot wooo, jahit baju xper lar gak, jahit bantal se, spender pon boley diterima, kepala x mau!


syukur xde paper

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback