click saja okat =)

Tuesday, 8 March 2011

busy tahap melampau, penat tahap gaban

as salam,
good morning everyone!!
semalam saya tgk black swan
(see! aku buat pantun pagi2)

lately hidup macam daa start tak terurus balik, aku macam x brapa nak catch up dengan apa yang patut dibuat dan apa yang patut di fikir.... hish, kembali seperti dulukah? masih ingin berfoya2? owh tidak2.... cuma my second phase in my life is quite tough, still try to use with it lar, memang makan masa. aku memang perempuan comel yg manja dan tunjuk semua dapat, dan harus berubah ke perempuan gila matang yang kurang beremosi plus kurang merungut.

sekarang macam 24 jam tak cukup lar, tp bukan kah PM setiap negara pon ada 24 jew dalam sehari? hmmmm, kena belajar manage masa lagi nie, bila nak master dalam time management entah. dulu masa bergelar student, selalu jew baca buku2 time management nie, entah mana hilang semua skill tuu, meninggal kot.

sekarang sampai rumah mesti pukul 10-11 pm, penat tapi still mahu keluar, sebab aku sgt tension dekat opis, then aku xnak sorang2 kat rumah dan layan tension aku lagi, thats y lar aku keluar, layan sirap bandung kat mamak, hehe, xde pekdah kan, aku tahu xyah ckp... apa nak buat,  emosi dan perasaan masih belum dapat dikawal sepenuhnya.

saper yang master dalam emotion control and time management meh2 bagi tips kat aku nie. aku nie daa mcm hilang arah dah, selamatkan aku!! selamatkan aku!! selamatkan aku!!

dah2 melalut, mandi pg keje lar,
semoga hari ini lebih baik dari semalam, kang nabi x ngaku umat
=)
(ehh tp btol taw smalam sy tgk black swan)

1 comment:

ada orang bagi feedback