click saja okat =)

Tuesday, 5 April 2011

meeting dan meeting dan meeting

yeah esok meeting lagi, aku sebenarnya suka jugak meeting, boleh keluar jalan2, and the best part is dpt jumpa shigim and fajar!! tapi part x best nye, bersedia lar untuk dianalisa dan bersoal jawab. itular, lain kali belajar medic boleh jadik doctor, yang pergi belajar marketing tu kenapa, kan daa kena achieve target.itular, tak pandai sangat, pastu papa saya lupa nk amek gelaran tan sri, so xleh smbung medic kat ukraine (okeh,start dari ayat 'pastu' tu aku merapu)


see the sweet angel nie, adorable weh...

nie angel sesat tengah baca map

aaarhhhhgg, rasa malas plak nak drive esok!
damn semua nak malas, bila nk rajen entah
patot r rezeki taknak dekat
sla bertaubat nasuha sekarang!!

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback