click saja okat =)

Wednesday, 13 April 2011

mood saya depan belakang atas bawah bersimpang siur

as salam,
selamat pagi, semoga pagi anda dan saya indah seindah pelangi

mood bertempiaran lar, puas cari tak ada, minggu nie macam macam2 bala, semua tak kena lar, ada saja hal dari ahad lepas, tapi biasanya orang cakap kalau tuhan bagi susah tuu bagus sebab esok Dia nak bagi kesenangan, yeah, aku tunggu... semoga mendapat rahmat lain di masa akan datang, tp layak kah menerima?? hehehe

aku nie kan, kalau daa happy terlebih ada lar bala yang bakal tiba, tunggu jelar, kalau sedih terlajak plak, insyaallah ada lar perkara menyenangkan terjadi. biasalar, hidup ini cukup masin tawar manis pedas segala.......

tugas kita hanya menjalani kehidupan seperti biasa dan silalar membaiki diri dari semasa ke semasa...(ceramah org bukan main senang, berubah tak jugak)
tunggang terbalik, sian tiger...hahahha

yeah, sila buat2 bersemangat di pagi hari!!
senyuuummm

No comments:

Post a Comment

ada orang bagi feedback