click saja okat =)

Sunday, 8 May 2011

dua hari yang sangat menbahagiakan

selamat pagi!!!
badan macam still lemah sebab minggu lepas tak sihat, still berkahak tekak nie, hidung pon joint skali, ada jew buat badan aku tak larat, tapi weekend lepas memang membahagiakan. tak adalah extravaganza sangat weekend aku, tak pergi tawan mana lanun2 atau gunung pon, biasa2 jew, tapi tular bila daa kerja nie, memang appreciate weekend sangat2, bahagianya boleh bermalas malasan bangun tido, ada masa untuk diri sendiri walaupun hanya keluar makan dan tengok tv.

cerita sabtu,
okeh, walaupun malam jumaat aku lepak sampai 2-3 pagi, tapi pukul lapan daa terjaga, tak tidur tapi seronok weh mengeliat atas katil, tak payah bangun pilih baju then iron. heaven kan, dalam kul 3 baru keluar carik makanan, perut nak pizza tapii, pizza hut wangsa maju sangat ramai orang, parking pon susah, last2 masuk carrefour, makan kat laksa shake.

laksa shake shake

air apa ntah, daa lupa

nasi beriani ayam masak merah
best jugak nasi beriani dia, kenyang tak payah cakap r, memang macam nak sujud syukur kat situu,(okeh tipu), lepas tu jalan2 dalam carrefour tuu, xde paper sangat, boriiingg, so jalan2 naik kereta pulak, pusing2, tiba2 ter sampai dekat jusco setiawangsa, jalan2 sajork, nasib baik mood shopping belum merasuk, good2.

dan akhirnya, kini pasti (nyanyi macam anita sarawak), dapat jugak aku makan pizza hut, amek pizza bentuk love tuuu, sempena hari ibu, best jugak dan yang penting jimat. pizza nak bankrup ke, banyak plak discount nyee, hahaha

yeah, skrg sudah smpai di pondok pizza

muka budak terencat mkan pizza,
tgk tdung aku, budget maria elena nak letak2 cmtuu
padahal mls nak pkai leklok pas semayang=)

lots of luvvvv

tgk2, nak lar tuuuuuuuuu

okeh alhamdulillah
okeh, sampai sini jelar dulu untuk cerita sabtu, cerita ahad sambung next entry lar, kang ada yang tak pergi kerja hari nie,
yeah its monday again

2 comments:

ada orang bagi feedback