click saja okat =)

Sunday, 22 May 2011

ku bahagia lepas kau pergi

jumaat lepas aku terpaksa mambuat keputusan yang agak sukar bagi aku. nak disimpan sakit, nak dibuang sayang. tapi akhir nya aku terpaksa ucapkan selamat tinggal, dan kini aku tidak sakit dan menderita lagi.

bye2 gigi gerahamkuuuu.........

eceh, sajew jew pancing orang, hahaha, nak citer, jumaat lepas aku pergi cabut gigi, doctor macam tak bagi aku cabut, tapi gigi tu memang dari dulu problem sebab biasa gigi lubang kat tengah, gigi aku pecah kat tepi, kalau tampal pon nanti sakit balik, doctor cakap gigi tu tak ada dinding untuk support, seminggu jugak lar aku menderita gundah dulana sakit gigi, tapi aku yakin 100 percent tak ada saper tahu aku sakit gigi kecuali aku cakap. sakit gigi macam happy gila, masam pon tidak, lagi kacau staff lain ada r, boss aku mana nak cayer kan.. ish susah jugak kalau muka tak sakit nie. susah dapat mc dan orang salu ingat kita tipun konon2 meraih simpati. padahal sakitnya tuhan jew yang tahu, time aku tak tahan macam nak lempang2 jer org yang tengah cakap ngan aku tuuu, tapi hati nie sabaaaaarrr jelaaaa.........

lepas cabut tu weng jugak lar, tapi lepas 3 jam macam tuu aku daa okay, boleh nganga mulut luas2 lagi, pastu g supper kat mali's corner.dasar suka berfoya2 betul!!

meh usha2 ubat aku dapat,

kapas, banyak darah jugak after cabut,4 kali tukar kott

painkiller, antiobiotik n tahan bgkak

RM 161
gila mahal kan, before pergi klinik tanya semua orang, berapa kos cabut gigi , dorang cakap RM50-RM80,almaklumlah daa hampir 15 tahun tak pernah cabut gigi, so standby lar dalam seratus lebey, sekali RM161, okeh saya bayar pakai card, adoyai, mahal naa kan. dapat suami dentist best gak niee, hohoho, okeh tak lawak.

maybe mahal sebab 3 kali letak bius sebab gigi tu sangat sakit, sampai doctor tu pon pelik, dah lar banyak kali bius, siap telan ubat tahan sakit lagi,tapi bila doc ketuk aku still rasa sakit yang amat, bukan manja2 punya sakit,menjerit jugak, sajer lar tu amek perhatian doctor, gila ke apa? memang sakit tahu! last2 cabut jugak sebab aku nak setel cepat, malas nak tangguh2, azab jugak lar tapi kejap jew, hehi, sekarang daa happy..

okeh bahagiaaa
selamat tinggal geraham besaarrr punyeeeee
=)

1 comment:

  1. haaaa ingat ape tadi. risau dni baca. hehe... cabut gigi rupanya,. siesly better cabut ka.. kalo tak, adeih sengal2 cam nak gelepar je rasanya :)

    ReplyDelete

ada orang bagi feedback