click saja okat =)

Wednesday, 7 December 2011

saya nak berada di rumah sebelum 11pm!!

boleh tak nak buat wordless thursday? haaha, punya lar malas nak menaip, minggu nie memang selalu balik rumah lambat, biasa pukul 11pm daa tido, tapi sekarang pukul 11 pon tak sampai rumah lagi:

sebab pertama pasal my best frenz din accident malam ahad haritu, setel pasal polis pergi sana sini utk bagi kereta tu boleh claim insuran. haih kesian beliau, baru kerja best sikit nak kena pakai duit, banyak plak tuuu, tayar kereta beliau terkopak daaa....langsung tak boeh jalan,sian lisasurihani (pssst nama kereta dia lisaa woo), tow track pon daa berapa ratus kan, semua itu duit.

sebab kedua adalah sebab dok carik barang akmal, beliau nak dinner weekend nie, ada 2 malam plak tuuu, satu malam tema batik, satu lagi tema apa ntah, then kitorang keluar plak lepas isyak, nasib baik isyak awl, ada lar dalam sejam lebih utk carik2, pilih2, survey2.... lepas nie nak usul suruh shopping mall tutup pukul 11 lar, x payah datang banyak kali sebab even ttup pukul 10, pukul 9.30pm dorang daa kemas2, tak syok rr nak sopink2 masa tuuu, sah2 lar layanan pon macam layan suruh kitorang cepat keluar dari kedai, sebab dorang pon nak balek cepat kan...

okay jew kalau tdo pukul 12 macam tuu,
tp saya macam tak ada masa dengan diri sendiri
=(
sian dhiyauddin, sabar yeee.......
setiap dugaan ada hikmah nyee

1 comment:

  1. nice giler shot pic tu ah. rydaa ek yg snap? thumbs up la.love it! mmg nice angle :D

    ReplyDelete

ada orang bagi feedback